PROJECTE "ELS INVENTS QUE HAN CANVIAT EL MÓN"


Final de projecte

Ara si que hem arribat al final! Amb els nostres invents molt ben pensats i treballats hem convidat a les famílies per compartir la nostra feina amb elles. 
Ens ha encantat poder explicar-vos les nostres creacions. 
Moltes gràcies per haver vingut!
Feu clic aquí  i podreu veure les fotos.Ens visita l'Albert

Ens ha vingut a veure l'Albert, el pare d'en Pau. Ens ha vingut a fer un taller sobre com són per dins les coses. Ens ha ajudat a descobrir com podem obrir els objectes i quines coses hi podem trobar a dins. També ens ha portat un motor i altres peces de cotxes i hem descobert com són i com funcionen. Feu clic aquí i veureu les fotos!
Moltes gràcies Albert!
Núvol d'invents

A partir del vídeo "Els millors invents de la història" hem creat un núvol de paraules amb els millors invents pels nens i nenes de la classe!
The scientific method in english

Aquesta setmana hem treballat el mètode científic en anglès i ens ha agradat saber que els passos a seguir són molt semblants al català!
Aquí teniu el vídeo que hem vist i l'experiment que hem dut a terme!

1. question, 2 observation, 3 hypothesis, 4 experiment, 5 results and 6 conclusion!
Ara només ens cal esperar i observar que passa amb les nostres flors per poder extreure'n conclusions! Us mantindrem informats!!

Classifiquem els nostres invents


A la classe d'anglès hem treballat els verbs modals d'habilitat: CAN/CAN'T, per poder classificar els nostres invents segons el que podem fer o no amb aquests!

Ha estat una activitat en petit grup amb la que hem après moltes coses noves!


Busquem informació!

Amb l'ajuda dels Ipads i la informació que hem portat anem coneixent més coses sobre els invents. Què enfeinats!!  Feu clic aquí i ens veureu.
Invents fets per nens

Si mireu aquest vídeo veureu com inventar no és cosa d'adults. Els nens i nenes també són capaços de tenir molt bones idees!
Edat antiga: els egipcis.Fem suc!

Fent servir el mètode científic hem volgut respondre a una pregunta: Les màquines ens fan la vida més fàcil? A partir d'aquesta pregunta hem fet les nostres observacions, les nostres hipòtesis i, finalment, els nostres experiments. Hem fet suc de 3 maneres: a mà, amb una espremedora manual i amb una d'elèctrica per comprovar de quina manera obtenim més suc amb menys temps. Feu clic aquí i ens podreu veure experimentant.
Art sobre rampes

Hem experimentat amb les rampes, un bon invent per pujar objectes amb menys força. Primer hem construït la nostra rampa i després hem fet un mural conjunt fent rodar bales sucades amb pintura i deixant-les lliscar per les rampes. Ha sigut molt divertit! Feu clic aquí i veureu les fotos!Com podem tenir bones idees pels nostres invents?

L'inventor Pau Garcia Milà ens dona bons consells per tenir bones idees per crear els nostres invents. Prenem nota! Feu clic als enllaços.

com tenir bones idees?
més consells per tenir bones idees!

Quins són els millors invents de la història?

Mirem aquest enllaç i descobrim quins són els millors invents de la història.

Els millors invents de la història

La prehistòria

Les etapes de la història i els seus invents

Anem a conèixer com a evolucionat la humanitat des de la seva aparició. Quines són les etapes de la història? Quins invents s'han produït a cada etapa?
Comencem! Per començar el nostre projecte primer hem de diferenciar tres paraules que s'assemblen però que no volen dir el mateix: invent, descobriment i experiment. A partir de lectures i vídeos podrem explicar quines són les diferències entre aquestes tres coses.

Mireu aquest vídeo i aprendreu coses sobre el mètode científic i els experiments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada